Repetidor de ATV, en proves, al Tibidabo

 

Finalment el dia 12 de març vam instal·lar el repetidor d'ATV, en període de proves, al Tibidabo, al locator JN11BK a 537m. El repetidor ATV 23cm / 3cm, és del Grup d'ATV EA3 fabricat per Magí EA3UM per a aquesta secció de URBarcelona i Baix Llobregat.

 

Indicatiu: ED3YAK
Entrada 1254.3 MHz.
Sortida 10420 MHz
Locator: JN11BK
Canal audio: 6.58

 

Dissabte ens ajuntàrem EC3GHN, EA3ABZ, EA3CUE, EA3EDK, i EA3XU, també se'ns va incorporar una mica més tard EA3UA, EA3BEO, EC3BDA (aquests tres últims del grup de Mataró) tots amb la missió d'aconseguir la instal·lació al cim de la torre a 25m d'altura.

Dirigits per Eduardo EC3GHN, professional en aquesta matèria, i ajudat per EA3ABZ, que van ser els que van grimpar a la torre, els altres guiem des de baix la caixa del repetidor tirant de la corda fins a completar l'ascens.

ATV repe 01

 

ATV repe 02 

 

ATV repe 03

 

ATV repe 04

 

ATV repe 05

 

ATV repe 08

 

 

 

Finalment cap a les 16 hores va quedar operatiu. L'esperada instal·lació va fer que nombrosos aficionats a l'ATV, que estaven atents a l'esdeveniment ja ens van passar controls immediatament de la balisa en sortida en 10 Ghz, que està sempre operativa mentre no hi ha senyals d'entrada a la banda dels 23cm.

Diumenge diversos col·legues que no els arriba als seus QTHs van sortir a la muntanya en portable per activar-lo.

Ja tenim controls de Barcelona, Mataró, Cardadeu, Castelldefels, Hospitalet, Caldes de Montbui, Sant Andreu, Terrassa, Polinyà ... l'èxit a sorprès a l'empresa.

Esperem que sigui un gran pas per a la recuperació de l'activitat en ATV.

Benjamí, EA3XU